Aan huis verpleging Merksem

Thuisverpleging MerksemThuisverpleging Merksem

 

Thuisverpleging Merksem

0498/08.91.63

Steeds meer doen mensen een beroep op thuisverpleegkundigen. Als de verblijven in het ziekenhuis altijd maar korter worden en er geen plaats is in de woon- en zorgcentra, kan thuisverpleging immers een prima oplossing bieden. Meer nog, dankzij thuisverpleging Merksem kunnen mensen langer in hun vertrouwde omgeving verblijven. Daarom:

  • Staat de patiënt centraal
  • Zijn wij neutraal en onafhankelijk
  • Zijn we 24/24 uur en 7/7 dagen bereikbaar
  • Betekent onze soepele organisatiecultuur voor u flexibiliteit en directe hulp
  • Samenwerking vormt de basis voor de beste zorg
  • Iedereen kan op onze hulp rekenen, voor een inspuiting, verzorging van een wonde, hygiënische zorgen,…

Thuisverpleging Merksem is gespecialiseerd in complexe zorgsituaties, zoals ouderenzorg en palliatieve zorgen. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis om aan al uw noden te voldoen: Inspuitingen, verzorging van wonden, hygiënische zorgen… Daarnaast bieden wij ook specifiek verpleegtechnische zorgen aan zoals chemotherapie aan huis.

Onze troeven?

Bij ons staat de patiënt centraal. We zijn dan ook dag en nacht bereikbaar dankzij een soepele en flexibele organisatiecultuur. Er is steeds een verpleegkundige met wachtdienst. Zo bent u altijd snel geholpen! Indien nodig komen wij meerdere keren per dag op bezoek. Onze ruime expertise in ouderenzorg en verpleging maakt van ons een betrouwbare gezondheidspartner, die tegelijk neutraal en onafhankelijk is.

Thuisverpleging Merksem maakt deel uit van een zorgnetwerk.

Zo kunnen we samen met uw andere zorgverstrekkers zoals uw huisarts of kinesist de beste zorg voor u kunnen garanderen. Eventuele problemen worden op deze manier snel opgemerkt en onmiddellijk bijgestuurd.

Persoonlijk Professioneel Alarmsysteem

Bent u niet meer zo goed te been of wordt u soms onwel? Sinds kort bieden we ook een persoonlijk alarmsysteem dat u altijd bij u kan dragen. In geval van nood drukt u gewoon op de knop en er komt onmiddellijk iemand helpen. Een gevoel van zekerheid en veiligheid, 24/24 uur en 7/7 dagen.

Disclaimer: “Alle gevraagde informatie wordt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van GDPR EU2016/679. Voor meer info zie pagina privacy.”