Ouderenzorg

ouderenzorg

 

 

 

OUDERENZORG: ZORG ZONDER ZORGEN

Onze bevolking vergrijst. Tegen 2030 bedraagt het aandeel van 65-plussers ruim 22% van de bevolking, en het aandeel 80-plussers 6,3%. Vooral in Vlaanderen zet de vergrijzing zich het sterkst door, waardoor ziekenhuizen en homes niet meer tegemoet kunnen komen aan die groeiende vraag. Gelukkig is er zoiets als thuiszorg, waardoor ouderen langer thuis kunnen blijven in hun vertrouwde omgeving en tegelijkertijd genieten van de beste zorgen door professionelen. Hierdoor stijgt het belang van de ouderenzorg.

 

THUISVERPLEGING ANTWERPEN IS ZO’N ORGANISATIE.

Onze verpleegkundige zijn 24/24 bereikbaar en gekwalificeerd voor alle mogelijke behandelingen in verband met ouderenzorg: van hygiënische verzorging tot behandelingen van wonden en injecties.

FEILLOZE ORGANISATIE

Bij Thuisverpleging Antwerpen vinden we het onze taak om de zorg rond de oudere zorgvrager goed te organiseren.

Daarbij hechten zeer veel belang aan een multidisciplinaire aanpak. Op basis van een geïntegreerd zorgdossier werken we nauw samen met andere zorgverleners, zoals huisartsen en kinesitherapeuten.

Ook transparante communicatie met familie dragen we hoog in het vaandel.

Omdat Thuisverpleging Antwerpen uw ouderenzorg feilloos laat verlopen kan u zorgeloos en met een gerust hart maximaal genieten van uw oude dag.

PERSOONLIJK ALARMSYSTEEM

Met een persoonlijk alarmsysteem bent u pas echt gerust. Dat is een zendertje met een knop die u altijd bij zich kan dragen. Als er iets gebeurt (u valt of u voelt zich onwel) en u drukt op de knop wordt uw zorgverlener en/of uw familie onmiddellijk verwittigd. Het persoonlijk alarmsysteem kan zowel aan uw vaste telefoon verbonden worden of met een simkaart werken. Informeer bij u ziekenfonds of u korting kan krijgen voor het abonnement.

 

Disclaimer: “Alle gevraagde informatie wordt vertrouwelijk behandeld volgens de richtlijnen van GDPR EU2016/679. Voor meer info zie pagina privacy.”